Uge 7

1. uge

Ganti Disa fødte 4 fine tæver mandag d. 20/6, selve fødslen tog 2 timer og var fuldstændig ukompliceret.

Disa har taget sig perfekt af sine hvalpe fra 1. sekund og de tager alle 4 meget flot på i vægt.

Der erfundet familier til alle 4 hvalpe.

1. fødte hvalp, 4 dage gammel
Hvalp nr.2, 4 døgn gammel
Hvalp nr. 3, 2 dage gammel
4. hvalp, 4 dage gammel.

Uge 2

Så er hvalpene blevet to uger gamle. Der er kommet lidt mere liv i hvalpekassen, meeen det meste af tiden går fortsat med at sove og spise. Alle har nu mere eller mindre åbnet deres øjne, hvilket betyder at de om muligt er endnu sødereCool. Efter megen "research" og grublen, er der nu fundet navne til alle 4.

Igår havde vi besøg af to hold hvalpekøbere, og sidste familie kommer i dag. Vi er meget glade - sikre på at vores hvalpe får fantastiske hjem.

Førstefødte Ganti Flipa
Ganti Fjola
Ganti Freya
Ganti Fenja

3. uge

Uge 3, har budt på flere forandringer i hvalpekassen. Alle 4 har nu åbnet deres øjne. De forsøger at komme op og gå, det er dog stadig som "Bambi på glatis". alle 4 vokser fortsat som de skal.

Først på ugen, blev hvalpekassen flyttet ind i vores køkken/alrum, og deres "hjem" blev udvidet med en kravlegård, så der er lidt mere plads.

Uge 4

Fenja, Flipa og Freya - Fjola er på afveje!

Så har "tøserne" været ude for første gang - kortvarigt, men vi skruer op for tiden over de næste dage. Stor oplevelse, som gjorde dem meget trætte! Det betyder dog også - ved vi af erfaring - at de snart vil ud hele tiden!!!! Så nu starter det sjove og lidt hårde arbejde: Hvalpene kan spise hundemad fra de er 3 uger gamle, vi venter dog lige et par dage, da de stadig tager flot på af Disas mælk og virker meget tilfredes.