Kennel Ganti
Ganti

Kennel ganti er et lille stueopdræt af Islandske Fårehunde, hvor vores målsætning er at opdrætte den hele hund, dvs. en sund, velfungerende og racetypisk familiehund med lyst til at samarbejde.

Vores hunde som anvendes i avlen er HD-frie, øjenlyst og fri for øjensygdomme, samt unghundementalbeskrevet. Mysla og Disa  er også hyrdeanlægsbeskrevet, med flotte resultater.

Vores hunde er primært familiehunde, som jeg har gået til hvalpemotivation og efterfølgende familiehundetræning med, derudover udstiller vi en del i både Danmark og i landene omkring os.

Vi deltager i stort set alle de regionale gåture og arrangementer som Islandsk Fårehundeklub afholder i vores region, og både vi og hundene nyder samværet med de andre Islandske Fårehunde og deres ejere.

Vi er bosiddenede i Nordsjælland, tæt ved skov,og ikke langt fra Liseleje strand, hvor hundene nyder at jage fuglene væk fra klitterne, for bagefter at blive kølet ned i Kattegat.

Jeg har gennem flere år siddet i bestyrelsen for Islandsk Fårehundeklub. 

Gitte Wenøe, som har Disa boende, har i februar 2016 gennemgået DKK's opdrætter kursus, og er nu en del af Kennel Ganti. Et samarbejde som har været undervejs i flere år. 

Gitte har desværre, af familiemæssige årsager valgt at trække sig ud af Kennel Ganti. 

Tak for dejligt samarbejde / sparring omkring vores hunde og opdræt.Mysla med hvalpene fra marts 2008, Sif ser nysgerrigt på