DKKV10 KBHV10 UVV06 DKCH NOCH DECH KLBCH SECH NORDCH INTCH GANTI SIF

Sif er efter Mysla's første kuld med Fafnir.
Sif ligesom sin mor en glad og imødekommende hund, der hviler meget i sig selv. Hun har lært meget hundesprog af sin mor i hvalpetiden, og følger meget Mysla's måde at reagere på over for de fleste ting, så det var nemt at få en hvalp i huset igen.
Sif og jeg træner agility, og vi har tidligere været aktive udstillere hvor Sif har gjort lynkarriere i ringen, hun fik 8 danske certifikater før hun var gammel nok (18 måneder) til at få titlen som dansk champion, herefter tog vi til udlandet for at udstille hvor hun også hver gang hun stillede op, løb med certifikaterne. Hun har opnået følgende titler: dansk, svensk, norsk, og tysk champion, dansk klubchampion, international og nordisk champion, unghunde verdensvinder06, KBHV10, og sluttede sin karriere af med at blive DKK racevinder i 2010. 
Sif vil dog stadig være at se i ringen, når Morten og Wenche stiller op med Sif's halvsøster Vina, som er 2 år gammel, så kan vi også holde kontakten ved lige med hundevenner rundt om i landet.
Det har desværre ikke lykkedes at få Sif parret, da hun har afvist de hanhunde jeg har forsøgt med, og nu er hun 5½ år gammel, så det er for sent at prøve igen, men hun er en fantastisk og uvurderlig legetante over for Mysla's hvalpe, det er til stor aflastning for Mysla, som så ikke behøver at være på hele tiden, og jeg er sikker på at det er derfor at Mysla så hurtigt er i form igen.

Multi champion Ganti Sif

Ganti Sif
DKK reg. nr. 18881/2005
Far: Multi Champion Surtsey's Fafnir
Mor: Multi Champion Mysla
HD A-B
Øjenlyst og fundet fri for øjensygdomme
Gennemført Unghundementalbeskrivelse
Udstillet med gode resultater

Sif's far Multi Champion Surtsey's fafnir, ejet af Laila Didriksen
Overskrift 1